Talven opetukset alkavat joulukuussa

Talven opetukset alkavat joulukuussa

Golfkentät ovat sulkeutuneet ja lunta alkaa pikku hiljaa kertyä golfkentille. On siis aika aloittaa opetukset sisätiloissa. Opetan tämän talven jälleen Savon Golftiimin Areenalla yhteistyössä Savon Golftiimin kanssa. Annan sekä yksityistunteja että pidän ryhmäopetuksia. Tarkemmat opetuksien ajankohdat löydät opetus-valikon alta. Annan yksityisopetuksia noin 2 kertaa kuukaudessa. Jos sopivia ajankohtia ei antamista päivämääristä löydy, ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan saadaanko aikataulut kohtaamaan paremmin. Kaikilla yksityistunneilla on käytössä Flight Scope pallotutka.

Ryhmäopetukset alkavat tammikuussa. Pidän viiden kerran treeniryhmiä, joissa jokaisessa on oma teemansa. Tarkemmat harjoituksien ajankohdat ja teemat ilmoitetaan tammikuussa. Ryhmäopetus onnistuu myös hyvin kaveri- tai työporukalle. Kerää siis noin 6 hengen porukka ja ota yhteyttä ja sovitaan harjoituksien ajankohdat. Mikäs sen parempaa kuin oppia uutta tutussa ja hauskassa porukassa.

Talvi on loistavaa aikaa golfin kehittämiselle. Jos siis haluat, että kesällä pallo lentää useammin kohteeseen, suorempaan ja pidemmälle, niin kannattaa ehdottomasti suunnata harjoitusareenoille. Mikkelissä Savon Golftiimin Areenalla on loistavat puitteet talviharjoittelulle. Toivottavasti nähdään treenien merkeissä talvella!