Opetus

Olen tullut lajin pariin 2000 luvun alussa ja siitä eteenpäin olen hankkinut kokemusta lajista niin kilpapelaajana kuin ohjaajana ja valmentajana. Ennen ammattilaiseksi siirtymistä valmistuin Liikunnan Ohjaajaksi Haaga-Helia Ammattikorkeakoulusta 2008. Lisäksi olen käynyt erilaisia ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia niin golfin kuin muidenkin lajien parissa. Olen myös toiminut liikunnan ja terveystiedon opettajana yläkouluissa ja lukiossa.

Kilpapelaamisen ohella olen toiminut valmentajana Savon Golftiimin valmennusryhmissä, ohjaajana juniorigolfin puolella sekä pitänyt erilaisia klinikoita klubipelaajille. Olen työskennellyt hyvin laajasti eri-ikäisten ja tasoisten pelaajien kanssa. Omat vahvuuteni ovat mielestäni vahvat vuorovaikutustaitoni, jotka yhdistämällä iloiseen ja positiiviseen asenteeseeni luovat mukavan ja rennon ilmapiirin tunneilleni. Mielestäni osaan tuoda opetustilanteessa haastavatkin asiat yksinkertaisesti esille opetettavilleni.

Tarjoan sekä yksityis- että ryhmäopetuksia yhteistyössä Savon Golftiimin kanssa. Talvisin opetan Savon Golftiimin Areenalla, kesäisin Mikkelin Golfissa.

Yksityisopetus

Kesän 2020 yksityisopetukset pyritään aloittamaan toukokuussa Korona-epidemia huomioiden

Hinnasto

Yksityisopetus 50 minuuttia
70€, enintään kaksi henkilöä
3 x 50 minuuttia opetuspaketti 200€

Voit varata tunnin:

Verkossa
Puhelimitse 050 376 7746
Sähköpostitse leena@leenamakkonen.fi

Ryhmäopetus

Tulen tässä ilmoittamaan kaikista kesän 2020 ryhmävalmennuksista.

“Yksi lyönti kerrallaan

hetkessä pysyen”