Kisaraportti Let Access kauden ensimmäisestä kisasta

Kisaraportti Let Access kauden ensimmäisestä kisasta

Omalta osalta Let Access Seriesin kausi starttasi Tsekeissä, Prahan lähellä sijaitsevalta Prague City Golf kentällä. Kenttä oli links-tyyppinen, jonka muodokkaiden viheriöiden kanssa sai olla tarkka sekä lähestymislyöntien että puttien osalta. Kenttää oli erittäin mielenkiintoista pelata, koska jokainen lähestyminen oli erilainen ja lipun paikka määritteli vahvasti pelitaktiikkaa. 

Kisataukoa ulkomaan kisoista oli kertynyt jo 7,5 kuukautta, joten ensimmäisenä päivänä oli pientä jännitystä ilmassa. Tai lähinnä sitä mietti, että mitenkäs nämä lämmittelyt ja valmistelut meneekään :). Mutta yllättävää oli, että kentällä homma muistui mieleen nopeasti. Uutta oli myös, että tänä vuonna kiertueella saa käyttää etäisyyskiikaria. Tämä muutti hieman lyöntiin valmistautumista, mutta uusi rytmi tekemiseen löytyi nopeasti. 

Pelasin kisassa kierrostulokset 76, 78, 73 ja sijoituin lopullisissa sijoituksissa 36. Niin kuin Instagramin storyn puolella kerroinkin jo, jokainen päivä sisälsi pilkahduksia hyvästä golfista, mutta viimeisenä päivänä sain hyvän tekemisen näkymään myös tuloksessa. Ensimmäisenä päivänä draivit karkailivat hieman, jonka seurauksena korttiin kirjattiin muutama bogi liikaa. Vastaavasti toisena päivänä yhdellä väylällä tehty huono päätös kostautui isolla tuloksella. Muuten pelaaminen oli suhteellisen ehjää ja tunsin olevan hyvin pelissä kiinni. Tietynlaista rohkeutta kaipaan vielä peliini, mutta se tulee kunhan kisakierroksia saa vaan enemmän alle. 

Kaiken kaikkiaan viikosta jäi positiivinen fiilis ja tykkäsin itsestäni erittäin paljon kentällä ollessa. Pidin hyvän pelihuumorin yllä, vaikka välillä oli haastaviakin tilanteita. Tämä asenne kantaa pitkälle!

Isot onnittelut vielä Tiialle kisan voitosta!! Voitto on ollut tuloillaan jo pidemmän aikaan ja tässä kisassa vihdoin kaikki osui kohdalleen, hienoa!