Kisakuulumiset Ruotsista ja Belgiasta

On hetki vierähtänyt aikaa edellisestä blogistani, yritän välttää jatkossa näin pitkiä taukoja. Ruotsin ja Belgian kisan välissä oli viikon tauko, mutta päivät menivät erilaisten asioiden hoitaessa, joista tulette kuulemaan elokuun aikana lisää. Näin aluksi palataan hetkeksi Ruotsin kisaan, joka järjestettiin heinäkuun alkupuolella Boråsissa. Kotiin tuomisina tuli kauden ensimmäinen top 10 sijoitus! 🙂

Ruotsin kisan lähtökohdat olivat hieman erilaiset kuin kauden aiempien kilpailuiden. Takana oli reilun kahden viikon ”lomajakso”, jossa, totta kai, pidin huolta treenaamisesta, mutta myös keskityin kotona olemiseen ja Suomen kesästä nauttimiseen. Tällaisen ”lomajakson” jälkeen on kuitenkin aina pienoinen arvoitus, kuinka peli lähtee sujumaan. Hyvä puoli tilanteessa oli se, että kisa pidettiin Ruotsissa, joka on alkanut tuntumaan erittäin kotoisalta paikalta. Mielestäni kieltä lukuun ottamatta, elämä Suomenlahden toisella puolella, on hyvin samanlaista kuin täällä meillä Suomessa.

Treenipäivät menivät mukavasti, vaikka päivän aikatauluttaminen oli erilaista, koska kuljimme pelaajille järjestetyillä kuljetuksilla kentän ja hotellin väliä. Kilpailussa peli kulki mukavasti, ainakin tuloksien mukaan. Pään sisällä tilanne oli kuitenkin toinen. Vaikka sainkin kauden parhaan sijoituksen kyseisessä kisassa (T6.), oli mentaali puolella aikamoista myllerrystä koko kilpailun ajan. Ulkopuolisille se näkyi jähmettymisenä pallolle ja sen myötä hitaana toimintana. Olen kuitenkin erittäin iloinen, että olen pelillisesti kehittynyt siihen vaiheeseen, että pystyn pelaamaan tuloksellisesti ok tulosta, vaikka kaikki osa-alueet eivät ole aivan täydellisessä kunnossa. Kun taas kaikki palaset loksahtavat kohdalleen, voi tulos olla paljonkin pakkasen puolella. Ja toisaalta taas, Ruotsin kisassa tuli hyvä muistutus siitä, että tulipa mitä tahansa haasteita eteen kisan aikana, on silti pystyttävä pelaamaan hyvää golfia. Ja ai että sitä fiilistä, kun tajusin sijoittuneeni ensimmäistä kertaa kaudella top-10 joukkoon. Sen fiiliksen haluan kokea uudestaan vielä monta kertaa!

Ruotsi 1

Tällaiset hauskat ukkelit löytyivät Boråsin par3-kentältä. 🙂

IMG_1794

Hymyäkin irtosi Boråsin rangella, ei tekemisen pidä aina olla niin totista! 🙂

Seuraava kisani oli Belgiassa, jossa vierailin ensimmäistä kertaa. Lensimme EU:n -kehtoon, Brysseliin, josta jatkoimme matkaa Antwerpeniin päin. Itse kilpailu pidettiin Rinkven Golfissa, jonka kenttä oli kapea ja puistomainen. Jännitin ensimmäisen kisakierroksen aikana todella paljon, mutta pelaamista se ei onneksi haitannut vaan ehkä päinvastoin paransi. Pelasin tuloksen -4 (68 lyöntiä) ja olin ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla kolmannella sijalla. Olin siis melko samanlaisessa tilanteessa kuin Ruotsissa kauden alkupuoliskolla. Yritin tällä kertaa olla kertaa fiksumpi ja keskittää ajatteluni sijoituksista muihin asioihin. Kisa oli vasta alussa, mitään ei ole voitettu eikä hävitty. En täysin onnistunut tässä ja siksi kaksi seuraavaa kierrosta olivat haasteellisempia. Tällaisiin tilanteisiin pitää päästä vain useammin, jotta niissä oppii toimimaan oikein. Toisen kierroksen haasteelliseksi teki myös kova tuuli, joka muutti jo valmiiksi kapean kentän vielä haasteellisemmaksi. Pelasin toisen kierroksen +4 ja viimeisen kierroksen +1 ja lopputuloksissa olin T13. Viimeisen kierroksen aloitin heikosti, mutta pystyin nousemaan tukalasta tilanteessa ja pelaamaan hyvän tuloksen.

IMG_1845

Näitä pitkiä teitä ja kujia oli erittäin paljon Belgiassa. Lenkkeilymaastoja siis riitti loistavasti!

IMG_1832

18. väylän näkymä Belgiassa

Olemme nyt kauden puolivälissä. Kausi aloitettiin huhti-toukokuun vaihteessa ja se päättyy lokakuussa. Kisoista takana on 7 ja jäljellä 8. Olen sijoittunut kerran top-10, kaksi kertaa top-15 ja kerran top-25. Tällä hetkellä ranking-sijoitukseni on 24. Olen siis saanut nostettua itseni, heikon alkukauden jälkeen, sellaisiin asemiin että loppukaudella mikä vain on mahdollista. Olen tyytyväinen, että olen pystynyt viimeaikaisiin sijoituksiin ja ne antavat paljon itseluottamusta tuleviin kisoihin. Tiedän oman pelini tason ja pystyn luottamaan siihen sataprosenttisesti. Jos alkukaudesta cut-pelko leijui mielessä, on se nyt siirtynyt selkeästi taka-alalle tämän luottamuksen myötä. Tiedän oman pelini riittävän korkeallekin!

Kuinka korkealle se voi riittää, nähdään seuraavan kolmen kuukauden aikana. Pysy matkassa mukana!

-Leena

FullSizeRender

Ps. Tuotetukipakettini valmistuivat tällä viikolla. Olen valmiisiin tuotteisiin enemmän kuin tyytyväinen! Kiitos kaikille tilaajille! Uusi tilaus laitetaan vireille syksyn aikana. Pysy kuulolla, jos haluat näitä hienoja tuotteita myös itsellesi.

tuotteet

 

Vastaavia artikkeleita

Ei näytettäviä artikkeleita

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *